Platné od 20. 9. 2026
1.1 Uživatel může požádat o smazání svého uživatelského účtu kliknutím na tlačítko „Odstranit", které se nachází pod záložkou „Profil" v aplikaci.
2.1 Požadavkem na odstranění uživatelského účtu budou všechna data spojená s účtem kompletně odstraněna z našich systémů. Žádná data nebudou dále uchovávána, což zahrnuje jak osobní údaje, tak i historii aktivit uživatele.
2.2 Proces kompletního odstranění dat je okamžitý a nedochází k žádnému dalšímu uchovávání údajů. Uživatel má jistotu, že jakmile je jeho účet odstraněn, všechna data jsou trvale smazána.